Az Alapítvány Terápia- és Munkaotthonában történő fejlesztőfoglalkoztatás során olyan hozzáadott értékkel rendelkező termékek előállítása a célunk, amelyek magas minőséget képviselnek, miközben közvetve növelik a társadalom érzékenységét, és segítenek a fogyatékossággal élő fiatalok elfogadásában. A termékekből származó bevételt az alapítvány fenntartására és fejlesztésére fordítjuk.

Termékkatalógusnukat a képre kattimtva érheti el!

Gyertyák

Közel 20 éve gyártunk prémium minőségű, szép kivitelezésű, de mindennapi használatra szánt gyertyákat. Így lehetnek díszei a lakásnak az év bármely szakaszában a legkülönbözőbb színekben, formákban és méretekben. Azonban a különleges eseményekre is gondoltunk, így esküvői gyertyáinkat egyedi feliratos pausz papírral és selyemszalaggal láttuk el.

Magpapír

Újrahasznosított papírból, egynyári növények magvainak felhasználásával készített, díszített csíráztatható papírunk tökéletes választás lehet esküvői köszönőajándékként. 

Vászonszatyrok

Egyre nagyobb hangsúlyt kap a környezetvédelem a hétköznapokban. Ehhez lehet nagy segítség a vászonszatyor, amelyeket egyedi, a fiataljaink rajzai alapján készült nyomdákkal látunk el. Néhány extravagáns darabunkat pedig EVS önkénteseink keze munkáját dicséri. 

Merített papír füzetek

Merített papír füzeteinket újrahasznosított, egyedi csipkemintával díszített vagy kézzel festett borítóval látjuk el, belülre pedig vidám, harmonizáló színes lapokat teszünk, hogy egy kis mosolyt csaljanak használójuk mindennapjaiba. 

Kerámia díszek

Vörös és fehér agyagból készült kerámia díszeink tavasszal a kertet, télen pedig a karácsonyfát díszítik. A Fiatalok által készített csigák, tündérházak és tavirózsák vidám kiegészítői lehetnek a sziklakerteknek, míg karácsonyfadíszeink a meghitt, olykor bohókás karácsonyi hangulathoz járulnak hozzá. 

Ékszerek

Ékszereinknél is előnyben részesítjük a természetes anyagokat, így kitűzőink főként nemezből, fülbevalóink fából és bőrből, nyakláncaink pedig elsősorban fagyöngyből készülnek. Mindenki megtalálhatja a személyiségének megfelelőt, legyen az egy egyszerű, visszafogottabb ékszer vagy merész színkavalkád.

Darabka

Burány Verával megálmodtuk (divat- és textiltervező), a Salva Vita Alapítvány támogatta, Fiataljaink pedig elkészítették. Kézzel készült absztrakciós fejlesztő játékunk élénk és pasztell kiadásban is megrendelhetők e-mailben vagy megvásárolhatók a  pécsi Monokrom Design Store-ban és a Segítő Vásárlás webshopjában.

Termékeink webáruházunkban is megtalálhatók és megrendelhetők!

Termékeinket vállalkozások számára is legyártjuk, nagyobb tételben is.

Keressen bennünket!

Magda Fruzsina
Tel.: +36 70 614 0533
E-mail: magda.fruzsina@fogdakezemalapitvany.hu