Alapítványunk fiataljainak és az itt dolgozó munkatársaknak segíthet a szakmai munkában, ha adományával támogatja megvalósítandó terveinket.
Ezen az oldalon folyamatosan nyomon követheti, mire és hogyan tud támogatást adni szervezetünknek.

Köszönjük!

Szolgálati közlemény!

Alapítványunk ezúton is kijelenti, hogy nem bíztunk meg senkit (sem magánszemélyt, sem szervezetet), hogy a nevünkben pénzbeni vagy természetbeni adományokat gyűjtsön! Kérjük, ha ilyenről hallanak, jelezzék nekünk, és szembesítsék ezt a tényt az illetővel is!

Köszönjük!

Ide szeretnénk az egyik ablakot...
Ide szeretnénk az egyik ablakot…

Kis ablakok
Két foglalkoztató termünkben a nyári kánikula és a jobb levegőellátás miatt szeretnénk kisebb ablakokat beépíteni, amelyekkel könnyebben tudunk szellőztetni. Évek óta vágyunk ilyen ablakokra, most segíthet pénzbeni vagy tárgyi adományozásával. Természetesen szívesen vesszük nyílászárókkal vagy építőipari tevékenységgel foglalkozó vállalkozások természetbeni hozzájárulását is.

Megvalósult! Köszönjük! <3

Ez a bejárati ajtónk már meglehetősen rossz állapotban van...
Ez a bejárati ajtónk már meglehetősen rossz állapotban van…

Bejárati ajtó
Évek óta egyre rozogább a bejárati ajtónk, keresztül fúj rajta a szél. Kollégánk szerint a csere lenne a legoptimálisabb megoldás, nem a toldozás-foltozás.

Megvalósítási összeg: 200 ezer forint

Ha összejön a szükséges pénzösszeg, kicseréljük a bejárati ajtót, és bemutatjuk ezen az oldalon az újat.

Pénzügyi támogatását befizetheti a Szigetvári Takarékszövetkezetnél vezetett bankszámlánkra: 50800104-11024831, kérjük, írja a megjegyzés rovatba: „ajtó”.

 

 

 

Úgy tervezzük, itt állna majd a bódé, amit raktárnak használnánk.
Úgy tervezzük, itt állna majd a bódé, amit raktárnak használnánk.

Kreatív termékek bódéraktára
Szűkösen vagyunk már az épületben, mert egyrészt a szakmai munka, az egyéni fejlesztések számára megfelelő helyiségek kellenek, másrészt rövidesen induló webshopunk számára fontos, hogy megfelelő raktárkészlettel rendelkezzünk, hogy teljesíteni tudjuk a megrendeléseket. Ehhez azonban szükségünk lenne egy olyan bódéra, amelyben el tudjuk raktározni az eladásra szánt termékeinket.

Megvalósítási összeg: 100 ezer forint

Ha már itt lesz a Napközi kertjében a bódé, lefotózzuk és bemutatjuk.

Pénzügyi támogatását befizetheti a Szigetvári Takarékszövetkezetnél vezetett bankszámlánkra: 50800104-11024831, kérjük, írja a megjegyzés rovatba: „bódé”.

 

 

Ha ott fent lenne napkollektor, árnyékolna is, és sokkal olcsóbb melegvizet adna...
Ha ott fent lenne napkollektor, árnyékolna is, és sokkal olcsóbb melegvizet adna…

Napkollektor
…mely az ebédlőnk árnyékolását is megoldaná, nem csak használati melegvíz kiváltását és költségmegtakarítását. Régi vágyunk mindkettő.

Megvalósítási összeg: 400 ezer forint

Majd amikor fent lesznek már az elemek, lefotózzuk és megmutatjuk ezen az oldalon.

Pénzügyi támogatását befizetheti a Szigetvári Takarékszövetkezetnél vezetett bankszámlánkra: 50800104-11024831, kérjük, írja a megjegyzés rovatba: „napkollektor”.

Ha kérdése van, keresse Zámbori Bíró Tamást a (70) 967-45-12-es telefonszámon!