Adni nem csak pénzt lehet, hanem egy kis időt, egy mosolyt vagy figyelmet is. Minket is számtalan módon támogathatnak azok, akik ezek bármelyikével rendelkeznek. 

Magánszemélyek

Önkéntesként bárki csatlakozhat munkánkhoz. Segítségre elsősorban a kiemelt árusítási időszakokban van szükségünk (augusztusban az Ördögkatlanon és az Adventi időszakban), ám az év bármely szakaszában szívesen látjuk az érdeklődőket Alapítványunknál. 

Iskolai közösségi szolgálat

Alapítványunk szinte a kezdetektől aktívan részt vesz a középiskolások iskolai közösségi szolgálatának segítésében, több pécsi iskolával vagyunk folyamatos kapcsolatban, rendszeresen fogadunk diákokat Terápia- és Munkaotthonunkba és Lakóotthonunkba is. 

ESC (European Solidarity Corps)

Alapítványunk fontos részei a külföldről érkező önkéntesek, akik önállóan, saját projektjeiket valósítják meg az Alapítványon belül, illetve más intézményekkel együttműködve. Így segítik munkánkat nap mint nap különböző programok szervezésével, termékek elkészítésével.

More information!
(Click here!)

ESC coordinator: Judit Futár

+36 20 8097799, futar.judit@fogdakezemalaitvany.hu

Fogd a Kezem Alapítvány (@holdmyhandfoundationevs) * Instagram photos and videos

41 Followers, 5 Following, 19 Posts - See Instagram photos and videos from Fogd a Kezem Alapítvány (@holdmyhandfoundationevs)