NEAO-KP-1-2022/8-000477 A Fogd a Kezem Alapítvány működésének és 30 éves szakmai rendezvényének támogatása

A Fogd a Kezem Alapítvány 2022-ben a Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Program – Civil
szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2022. támogatási kiírására sikeresen adott be pályázatot.

A támogatási program 2022.03.01 – 2023.03.31-ig tart.
A pályázat keretében 1.100.000 Ft támogatást kaptunk.

A támogatást az alábbi fenntartási költségekre, szakmai tevékenységekre fordítottuk:

A Fogd a Kezem Alapítvány tulajdonában álló Citroen Jumper mikrobusz éves karbantartási költségei (olajszűrő, olajcsere, lengéscsillapító javítás, turbó javítás) a 2022-es évben extrán magasak voltak, mivel a mikrobusz napi szintű használata során ezek a kopóalkatrészek egymás után meghibásodtak. Összesen 527.900 Ft értékben számoltunk el költségeket.

A pályázatból finanszíroztuk továbbá a Fogd a Kezem Alapítvány könyvelési és bérszámfejtési költségének egy részét. Az Alapítvány szerződik a számviteli és bérszámfejtési munkákra, amely tartalmazza a dolgozók és a foglalkoztatásban érintett fiatalok havi bérszámfejtési és munkaügyi költségét, valamint a bizonylataink könyvelési költségét és az éves beszámolási feladatokat. Ez az összeg évente milliós nagyságrendű amelynek egy részét – 380.600 Ft-ot a NEA támogatásból
finanszíroztuk, így csökkenteni tudtuk a finanszírozási nehézségeket.

A pályázatból végül, de nem utolsó sorban finanszírozni tudtuk a Fogd a Kezem Alapítvány 2022-ben megtartott 30+ születésnapi rendezvényét 191.500 Ft értékben. A rendezvény a Pécsi Nevelők Háza dísztermében zajlott le, amelynek bérleti díját, valamint az étkezés költségének egy részét is a pályázatból tudtuk kifizetni.

A Fogd a Kezem Alapítvány fiataljai és dolgozói nevében ezúton köszönjük a Nemzeti Együttműködési Alap támogatását!