Adószám:

19031893-1-02

A biztos szülői otthonból kilépni és önálló életet kezdeni mindenki számára nagy lépés. Értelmi sérült felnőtt személyek és családjaik számára még nagyobb lépést jelent, ha önálló, de támogatott, biztonságos lakhatást tudnak igénybe venni. 
 

Évek óta dolgozunk azon, hogy minél több értelmi sérült felnőtt embertársunk élhessen egy önállóbb, függetlenebb életet – ezzel egyszerre csökkentve az (idősödő) családok terheit, és megteremtve a fiatalok számára egy függetlenebb élet lehetőségeit. 

Ehhez kérjük adója 1%-át!

A tavalyi év során egy pályázatnak köszönhetően nagyot léphettünk előre álmaink megvalósításában: új ingatlanok vásárlásával annak kapujában vagyunk, hogy legalább 16 értelmi sérült fiatal számára tegyük önállóbbá és biztonságosabbá az életet.

Az ingatlanok készen állnak, alig várják beköltöző lakóinkat - de az utolsó lépés még hátra van!

Üresen állnak a szobák, közösségi terek!

A bútorok hiányától konganak lakóházaink helyiségei!

Adója 1%-nak felajánlásával számos fiatal ellátottunk számára tudjuk biztosítani a biztonságos és független élet lehetőségét – ehhez bútorokra, lakásfelszerelésre és a sérült lakók életét megkönnyítő eszközökre van szükségünk!

Adományozza adója 1%-át a pécsi Fogd a Kezem Alapítványnak, hogy valóra váljon azoknak a családoknak az álma, akik biztonságos, de szeretettel teli közegben szeretnék tudni gyermeküket!

Adószám:

19031893-1-02