A Fogd a Kezem Alapítvány Terápia- és Munkaotthonában három kézműves műhelyben dolgoznak, felnőtt korú fogyatékkal élő emberek. Munka-rehabilitációs és Fejlesztő-felkészítő foglalkoztatás keretében. Napi 4-7 órás munkaidőben 8-15 fős csoportokban, csoportonként 1 fő segítő közreműködésével készítik a termékeket.
Gyertyaöntő műhelyünkben a kézzel készült színes, illatos tömb gyertyáink mellett készülnek úszógyertyák és egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni, mint az esküvői dekoráció gyertyái, vagy egyedi logókkal, feliratokkal, mintákkal ellátott gyertyák. Ez a műhely gyakran vállal bedolgozó munkákat, és a kertünket is gondozza.
A Papír műhely elsődleges terméke az újrahasznosított alapanyagból készült merített papír borítóval kötött több méretű füzet, notesz, egyedi igény szerint könyv. Ezeket különböző textil, fa, bőr, műanyag gombokkal, díszekkel dekoráljuk. Egyedi logózást, matricázást, préselt mintát is készítünk. A másik fontos vonalunk a textil szatyrok, bortartók, pénztárcák, kendők stb. egyedi díszítése nyomott mintákkal, mint a fiatalok által tervezett grafikák vagy megrendelők neve, logója. Emellett a papír műhelyben készítünk apró textil illetve fa dísztárgyakat, papír dekorációkat, gyakran újrahasznosított alapanyagokból.
A Kreatív műhelyben fa- és üveggyöngy egyedi ékszerek és ékszer szettek mellett a kerámiakészítés a fő tevékenység. Idényjelleggel készülnek dekorációk, gyertyatartók, alátétek, virág kaspók, ajtó díszek különböző anyagokból (kerámia, szalag, textil, gyöngy, fa stb.) A vászon termékek batikolását is ez a műhely végzi.

Vásároljon tőlünk, érdeklődjön, kérjen egyedi ajánlatot!

Varga Kitti
divízió vezető

E-mail: kreativ.termekek@fogdakezemalapitvany.hu
Telefon: +36 (70) 614-05-33

Kreatív termékeink, ajándéktárgyaink elérhetőek és megrendelhetőek a webshopunkban is!

Pólók, szatyrok.

Közzétette: Fogd a Kezem Alapítvány – 2013. március 19.