Tisztelt Partnerünk!

Alapítványunk 2016-ban lett 25 éves. A kezdetekkor az alapítók célként azt határozták meg, hogy a felnőtt, fogyatékossággal élők számára minél hasznosabb, fejlesztéssel is párosuló szakmai munkát végezzünk. Ez mit sem változott az eltelt nem kevés idő alatt. Nem úgy a külső környezet…

Érzékeltük és érzékeljük folyamatosan az állandó változást, amely érinti működésünket, miközben igyekszünk, hogy mindez szakmai munkánkra nem, vagy csak kis mértékben legyen hatással.
Alapítványunk az elmúlt évben jelentős változáson esett át. Alapvető strukturális változásokat indítottunk el. Mindezt azért, hogy a külső vállalkozói partnerek számára magas szolgáltatási színvonalú, értékes üzleti együttműködéseket tudjunk felajánlani, egyenrangú félként.
Hiszünk abban, hogy azok a szolgáltatások és termékek, amelyekkel már évek óta foglalkozunk, megtérülő üzleti lehetőséget jelentenek a gazdálkodó szervezetek számára. A jövőben pedig jelentős mértékben újragondoljuk termékfejlesztési munkánkat is.
Mindezeket pedig egy célért: vállalkozó partnereink a lehető legelégedettebbek legyenek az általunk elvégzett és teljesített termékekkel és/vagy szolgáltatásokkal.

Amint weboldalunkon is láthatja, két fő csoportra osztottuk tevékenységeinket. Az egyik azok a szociális, szakmai divíziók, melyek elsősorban a velünk kapcsolatba kerülő fogyatékossággal élők és fejlődésük számára fontosak. A többi divízió pedig olyan szolgáltatásokkal, termékekkel foglalkozik, amelyek együttműködési alapot teremthetnek egy vállalkozás, üzleti partner és alapítványunk között.

Tisztelt Partnerünk!

Ajánlom tehát figyelmébe ezeket a divíziókat, és ha úgy érzi, lehetnek kapcsolódási pontok, keressen bennünket!

Zámbori Bíró Tamás
üzletfejlesztési és kommunikációs tanácsadó