Küldetésünk partneri viszony kialakítása az értelmi sérült emberekkel és családtagjaikkal, a másság szélesebb körben való elfogadtatása és az esélyegyenlőség elősegítése. A sérült emberek önérdek-érvényesítő képességének erősítése, életminőségének javítása foglalkoztatással, művészeti fejlesztéssel, rekreációs lehetőségek biztosításával, csoportos és egyéni mozgásfejlesztéssel, jogi és életvezetési tanácsadással.

Az alapítvány 24 éve működő Napközijében 40 fő részére biztosítunk nappali ellátást, közülük 36 fiatalt foglalkoztatunk különböző műhelyekben és munkakörökben.
Szent Kinga Lakóotthonunkat 1999-ben hoztuk létre, szintén a fenti célok érdekében. Kilenc felnőtt értelmi és más fogyatékossággal élő lakó részére biztosítjuk az önálló felnőtt élet lehetőségeit.

EVS Mobilitás szolgáltatásunk 2001 óta működik.

Célunk, hogy a fogyatékossággal élők különböző igényeinek megfelelően sokrétű szolgáltatásokat biztosítsunk. Ennek érdekében az intézményi szolgáltatások mellett folyamatosan pályázati programokat valósítunk meg, képezzük szakembereinket és törekszünk a társadalmi elfogadás erősítésére.

Török Bettina
intézményvezető