A Special Pécs Alapítvány egy speciális munkaerő-piaci szolgáltatást, munkaközvetítő irodát működtet több mint 10 éve, melynek célja, hogy a megváltozott munkaképességű munkavállalókat a valódi képességeiknek megfelelő munkalehetőséghez juttassa.

Idén egy pályázatnak (NtP-FTH-15) köszönhetően arra tesz kísérletet, hogy az alternatív munkaerő-piaci szolgáltatási program keretében felkarolja, mentorálja és menedzselje azokat a tehetséges megváltozott munkaképességű fiatal álláskeresőket, akik jól hasznosítható, kiemelkedő képességekkel rendelkeznek a nyílt munkaerőpiacon.
Ennek érdekében a szervezet vállalta ez tehetségmenedzsment koncepció kidolgozását, amely egy munkaerő-piaci fókuszú társadalmi felelősségvállalási koncepció.
Mielőtt a konkrét vállalás megvalósítására rátérnénk, az alábbiakban szeretnénk körbejárni, megvizsgálni a tehetségmenedzsment fontosságát, célját, működését.

A teljes dokumentum innen tölthető le!

A Special Pécs Alapítvány Speciális Tehetségbank elnevezésű NTP-FTH-15-0036 sz. projektje a Nemzeti Tehetségprogram keretében, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő segítségével valósulhatott meg.

tehetsegbank_tamogatok