ART BRUT! – integrált művészet felsőbb fokon

Támogatóink hozzájárulásával folytatni tudtuk a már hagyományos Art brut-programunkat.
Ezúttal egy katalógust, egy tanulmányt és egy retrospektív kiállítást is létrehoztunk, így folytatódott a Pécsi Tudományegyetem Művészati Karával közös integrált művészeti szemináriumunk is.

Még több információ a pályázatról itt.

Katalógusunk pedig innen tölthető le.

Szervezetünk az ÉTA Országos Szövetség tagja.

A támogatást köszönjük az ÉTA Szövetségnek.

2019 ÉTA Szövetség pályázata

A 2019 nyarán beadott ÉTA pályázatból 449.000 Forintot kapott az Alapítvány.

A forrás nagyrészét különböző alapanyagokra fordítottuk, amelyek égetett agyag termékek, nemezelt ékszerek, és ördöglakat előállításhoz szükségesek.
A támogatási összeg kompenzálta a termékfejlesztésre, alapanyag vásárlásra szánt forrásainkat, sok segítséget jelentett a minőségi alapanyagok megvásárlásához, legyártásához.
A forrást egy viszonylag nagyobb darabszámú magpapír megrendelés anyagköltségére fordítottunk: a magpapír előállításához szükségünk volt virágmagra, különböző mezőgazdasági eszközökre valamint egy nagyobb kapacitású aszalóra hogy a hűvösebb, téli napokon se álljon le a termelés. A magpapír szív formájú és tavasszal elvethető a földben. A magokból estike hajt ki.

KÖSZI – Közösségi Önkéntes Szabadidős Integráció

Alapítványunk ifjúsági korosztály közösségi aktivitását ösztönző programra nyert 20 589 360 Ft támogatást. A projekt 2017. január 1-jén indult.

Bővebben erről a pályázatról itt!

Ide figyelj!

Alapítványunk a PÉCSI HACS közreműködésével Összefogáson alapuló közösségfejlesztés, rendezvények, események szervezése – elnevezésű program megvalósítására 9 988 250 Ft támogatást kapott. A projekt 2019. augusztus 1-jén indul.

Bővebben a pályázatról itt!

EVS work at the Foundation

The Hold my Hand Foundation’s Work and Therapy Centre (Daycare Centre) hosts the volunteer to support the activities of the disabled young people, the address: 7634 Pécs, Béla Kovács street 10.

For more information about the Grant!