A Baranya Megyei Bíróság 1991. március 27-én vette nyilvántartásba a Fogd A Kezem Alapítványt. Az eltelt negyedszázadot június végén egyhetes programsorozattal ünnepli meg alapítványunk.

03 banner3

Az első negyedszázadot, új szervezeti struktúra mellett, megújuló kommunikációs eszközökkel és felületekkel zártuk le. Szétválasztottuk az eddigi tevékenységi területeket, kifejezetten szakmai és a külső piac számára befogadható üzleti szolgáltatásokra. Ezzel egyértelmű átláthatóságot szeretnénk teremteni az üzleti együttműködések számára.

Az Alapítvány lehetőséget kíván biztosítani az iskolából kikerült 16 éven felüli, illetve a tankötelezettség alól véglegesen felmentett értelmi fogyatékos fiatalok normális életviteléhez.
(Fogd A Kezem Alapítvány, Alapító Okirat, 1990. december 5.)

Ezek mellett frissítettük arculatunkat, mely kifejezi az új, divíziókra épülő működési struktúrát is. Alapítványunk a pécsi RG Stúdió Kft. felajánlásából elindította jelentősen megújult weboldalát is, valamint a Napköziben foglalkoztatott, fogyatékossággal élők által előállított ajándéktárgyak, használati eszközök értékesítésére elkészítettük webáruházunkat is, mellyel régi álmunk vált valóra.
A még hatékonyabb működés érdekében az év elejétől felhőalapú projektmenedzsment szoftvert is alkalmazunk, amely segíti és kiszolgálja a hatékony belső kommunikációt, valamint a pénzügyi kontrolling folyamatokat, továbbá a webáruház készletgazdálkodását is.
Hagyományainkhoz igazodva, alapítványunk idén is megemlékezik az alapítás évfordulójáról, június 27. és július 2. között nemzetközi integrált művészeti találkozót szervezünk, melyet workshopok, szakmai konferencia és gála is kísér majd.