Tisztelt Partnereink, Támogatóink!
Kedves Barátaink!

Hosszú évek óta van lehetősége minden adózónak, hogy személyi jövedelem adójának 1 százalékát felajánlja arra jogosult civil szervezet számára.
Alapítványunk számára kiemelten fontos az így elnyert támogatás, mert évek óta segíti szervezetünk szakmai munkáját és fennmaradását.

A felajánláshoz kérjük, SZJA adóbevallásánál adja meg alapítványunk adószámát a NAV számára!

A 2021-es adóbevallásához szükséges 1%-os felajánlásról szóló nyomtatványt előre elkészítettük Önnek, amit ide kattintva tud letölteni!

Fogd A Kezem Alapítvány
19031893-1-02

Köszönjük!

Az 1 százalék felajánlásról minden információ a NAV oldalán, itt olvasható.

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy az e.on hozzájárulásával az Alapítvány épülete energetikai beruházáson esett át az elmúlt hetekben.

Hogy mit is jelent ez pontosan? 🤔

A székhelyünk épületének déli fekvésű felületeit ablakok borítják. A folyamatos meleg beáramlása miatt idén légkondicionáló gépeket is sikerült beszereznünk, de ez még nem jelentett megoldást a folyamatos egészséges munkavégzésre. A pályázat segítségével árnyékoló fóliák kerültek fel az ablakfelületeink 80%-ra így a hő kívül tartása sokkal hatékonyabb. A hatékonyságon túl, reményeink szerint fiataljaink és kollégáink jobb környezetben dolgozhatnak és nem szenvednek a magas hőmérséklet és intenzív napsütés okozta hősokkoktól. 🌞

Köszönjük szépen! ❤
A KÖRBER Hungária Kft. már három éve támogatja a régió civil szervezeteit. Mint minden évben, idén is a munkavállalók szavaznak arról, hogy adott évben mely szervezet kapja az évi 1 millió forintos támogatást.
Idén bennünket választottak! 🥰🙏❤

Alapítványunk közössége hálás a Körbernek és dolgozóinak a támogatásukért, amelyből jövő év elejére befejezzük három foglalkoztató műhelyünk és az étkező légkondicionálását, ami 40 ember számára teszi kellemesebbé a körülményeket. Számunkra ez az egyre melegedő nyarak miatt óriási előrelépés és könnyebbség, amit saját forrásból nem tudtunk volna elérni! 🥵☀️❄️

Adományozás

Célzott anyagi támogatással év közben bármikor tudja munkánkat támogatni.
Ön ezt pénzbeli és természetbeni formában is megteheti, magánszemélyként és vállalkozásként egyaránt.
A beérkezett összegekből alapítványunk napközbeni, terápiás és lakhatási szolgáltatásaink egy-egy területét fejlesztjük, újítjuk.

Lehetősége van adományát címkézni (pl. lakóotthon felújítás, vagy foglalkoztatásfejlesztés stb.), így  azt adott terület fejlesztésére fordítjuk.

Fontos tudnia, hogy alapítványunk közhasznúság szempontjából is alkalmas adományok fogadására!

Támogatása – alapítványunknak szóló segítségen túl – a vállalkozások számára adókedvezményként  elszámolhatóak, melyről kérésére adományigazolást állítunk ki.
Az ezzel kapcsolatos adózási információkat a NAV hivatalos oldalán olvashat (a 13. tájékoztató füzet
2.2.3. A támogatót megillető kedvezmények részben, a dokumentum 14. oldalától).

Kérjük adományigazolási igényét kérjük az info@fogdakezemalapitvany.hu címen , alapítványunk pénzügyi vezetőjénél jelezze.

Bankszámlaszámunk: 50800104-11024831

Köszönjük BRIMO!

Köszönetet szeretnénk mondani a BRIMO társáságnak, hogy összecsukható pavilon sátor 3×3 adományozásával támogatta szervezetünket.

A sátrat termékeink árusítása során, közösségi rendezvényeinken és a lakóotthonunk udvari programjai kapcsán használjuk.

Önkéntes munkákból megvalósult projektek

Köszönjük Praktiker!

A pécsi Praktiker vezetőjének és dolgozóinak hála, ebédlőnk új színt kapott.

Követve az aktuális divatot, sárga helyett bézs színű lett a fal.

Köszönettel tartozunk a festékekért és a precízen elvégzett gyors munkájukért!

Praktiker – adomány növények ültetése, önkéntes munkában (2019)

Telekom – kerítés festése és támfal (2017)

EON – homlokzatfestés (2014)